Brezplačno in prosto parkirno mesto pred vhodom naše fizioterapije v Ljubljani

Gumb na stran fizioterapija barbara purkart ljubljana

Fizioterapevtski center Barbara Purkart, Fizioterapija Ljubljana

Fizioterapija Barbara Purkart se nahaja tik ob ljubljanski obvoznici. Nasproti je nakupovalno središče City park. Smo v pritličju poslovne zgradbe na naslovu Ulica Gradnikove brigade 8, kraj Ljubljana Fizioterapija ima vhod iz zadnje strani.

Prihajate s severa?

Če prihajate po severni ljubljanski obvoznici iz Primorske smeri, izberite izvoz Ljubljana Nove Jarše. Zavijete desno na Šmartinsko cesto, v smeri proti centru Ljubljane. Na prvem semaforiziranemu križišču zavijete na desno v Ulico Gradnikove brigade. (na levi strani vidite nakupovalno središče City park in McDonalds)

Parkirate na brezplačno in prosto parkirno mesto pred vhodom. Nahajamo se v pritličju poslovno – stanovanjske stavbe na naslovu Ulica Gradnikove brigade 8, kraj Ljubljana Fizioterapija ima vhod iz zadnje strani.

fizioterapija ljubljana in s soncem obsijanim parkiriščem
Fizioterapevtski center Barbara Purkart, Fizioterapija Ljubljana ima pred vhodom parkirno mesto, ki je brezplačno

Fizioterapevtski center Barbara Purkart, Fizioterapija Ljubljana – ali prihajate k nam iz mesta?

Če prihajate iz mesta, se peljete mimo glavne avtobusne in železniške postaje v smeri proti Kliničnemu centru. Pot nadaljujete naravnost po glavni cesti pod nadvozom in na prvem semaforiziranem križišču zavijete desno na Šmartinsko cesto. Vozite naravnost do zadnjega semaforiziranega križišča pred obvoznico v Ulico Gradnikove brigade. (na desni strani vidite nakupovalno središče City park in McDonalds)

Parkirate na brezplačno in prosto parkirno mesto pred vhodom. Nahajamo se v pritličju poslovno – stanovanjske stavbe na naslovu Ulica Gradnikove brigade 8 v Ljubljani Fizioterapija ima vhod iz zadnje strani.

Fizioterapija ima s soncem obsijan vhod
Fizioterapija ima enostaven dostop, lahko tudi z vozičkom

Prihajate z juga?

Če prihajate po južni ljubljanski obvoznici iz Zagrebške smeri, pazite, da zavijete iz štajerske avtoceste na ljubljansko obvoznico. Izberite izvoz Ljubljana Nove Jarše. Peljete vzporedno nad obvoznico skozi 2 manjši križišči naravnost in pri naslednjem križišču zavijete levo na Šmartinsko cesto, v smeri proti centru Ljubljane. Na prvem semaforiziranemu križišču zavijete na desno v Ulico Gradnikove brigade. (na levi strani vidite nakupovalno središče City park in McDonalds)

Parkirate na brezplačno in prosto parkirno mesto pred vhodom. Nahajamo se v pritličju poslovno – stanovanjske stavbe na naslovu Ulica Gradnikove brigade 8 v Ljubljani Fizioterapija ima vhod iz zadnje strani.

tabla fizioterapije v ljubljani oz fizioterapija ljubljana
Dobrodošli v našo fizioterapijo v Ljubljani

Fizioterapija Ljubljana

Delovni čas

Pokličite nas in se naročite:

041 35 33 66

Na vaša vprašanja odgovarjamo na MedOverNet forumu Fizioterapija in masaža.