Fizioterapevtski center Barbara Purkart, Fizioterapevti v Ljubljani

Gumb na stran fizioterapija barbara purkart fizioterapevti v ljubljani

Naročanje – delovni čas

Fizioterapevti v Ljubljani smo vam na voljo v času delovnega časa. Naš delovni čas za naročanje je vsak dan od ponedeljka do petka razen praznikov:

  • ponedeljek od 8.00 do 19.00
  • torek od 8.00 do 19.00
  • sreda od 8.00 do 19.00
  • četrtek od 8.00 do 19.00
  • petek od 8.00 do 19.00

Fizioterapevti v Ljubljani

Pokličite nas in se naročite:

041 35 33 66

Imate kakšno vprašanje glede vaših specifičnih težav oz. vaše specifične situacije? Vprašajte nas na forumu MedOverNet Fizioterapija in masaže. Fizioterapevti odgovarjamo na vaša vprašanja na forumu že od leta 2006, zato se je tam že nabral kar lep arhiv odgovorov. Prebrskajte po arhivu in morda dobite odgovor na vaše vprašanje oz. se vam porodi še kakšna nova ideja, nasvet ali celo novo vprašanje.

sodelujoci na Med Over Net delamo s srcem

Se sprašujete kaj pomeni vaša diagnoza (npr. hernija, išias, cervikobrahialgija? Iščete napotke za preproste vaje, ki jih lahko izvajate tudi sami? Se sprašujete o učinkovitosti terapevtskih masaž npr. trigger point masaže, manualne terapije ali o uporabi infra rdeče lučke, savne, protibolečinskih mazil… Zanimive in poučne članke najdete v rubriki Nasveti in novice. Rubrika Nasveti in novice je zaradi lažjega brskanja po naših člankih razdeljena na šest razdelkov: bolečina, trigger point masaža, manualna terapija, terapevtske vaje – kinezioterapija, fizioterapevtske tehnike, zdravje in zdravljenje.

Za tiste, ki vas zanimajo bolj strokovni članki, in vam medicinsko izrazje ni tuje, so vam na voljo članki v rubriki Strokovni prispevki. Strokovni članki so bili objavljeni in / ali predstavljeni na mednarodnih kongresih, konferencah, strokovnih srečanjih fizioterapevtov, kineziologov ali ortopedov oz. drugih podobnih dogodkih.

Več o našem fizioterapevtskem centru in fizioterapevtih ter kineziologih najdete v rubriki Kdo smo?

Za napotke, kako do nas in kje parkirati, obiščite rubriko Kje smo?

Fizioterapevti v Ljubljani

Fizioterapevti v Ljubljani izvajamo storitve, ki so plačljive. NE delamo na napotnico oz. delovni nalog oz. preko plačila ZZZS.