Categories
Nasveti in novice Zdravje in zdravljenje

ETA scan / HADO scan

ETA scan ali HADO scan

Eta scan (v Evropi) oziroma HADO scan (v ZDA) je diagnostična in terapevtska naprava, ki temelji na uporabi kvantne teorije in je naprednejša oblika bioresonance. Pokaže obstoječa neravnovesja v telesu in preuči katere strategije zdravljenja so najboljše, da se doseže boljše zdravje.

ETA scan 2

Ta nova tehnologija spada v kategorijo energetske medicine. Znanstveniki vedo na osnovi kvantne mehanike, da ima vsak organ in vsaka celica v človeškem telesu svojo ločeno energijo ali “informacijsko vibracijo”, ki jo je mogoče meriti. Energetska medicina (kamor spada tudi akupunktura) temelji na načelu, da je bolezen povezana z neravnovesjem energetskega polja. Ko se vzpostavi ponovno energetsko ravnovesje, se zdravje lahko obnovi.

ETA scan 3

ETA SCAN deluje najprej kot sonar naprava: snema frekvence in raven energije v različnih delih telesa vse do nivoja celice. Te vrednosti se nato primerjajo z bazo podatkov optimalno zdravega telesa in organov moških in žensk različnih starosti. Rezultati so predstavljeni vizualno na računalniškem zaslonu. Prikazana je količina energije in potreba po njej v različnih organih, tkivih, celicah. Spremenjena količina energije in povečana potreba po njej je lahko posledica čustvene ali psihološke motnje v delovanju organov, lahko je posledica delovanja virusov, bakterij, gliv, parazitov, onesnaženosti…

ETA scan 4

ETA SCAN deluje nato kot oddajnik, ki lahko povečuje količino energije na mestih, kjer je to potrebno in lahko deluje kot oddajnik frekvenc, ki pomagajo telesu zatreti motnjo.

ETA scan 5

ETA SCAN ne “zdravi” zdravstvenih težav in ne nadomešča zdravniške oskrbe. Samo okrepi telo z energijo in informacijami ter mu na ta način pomaga pri premagovanju okvar in motenj.

 

ETA scan 6

Intervju z angleškim zdravnikom o ETA scanu:

https://www.youtube.com/watch?v=bYZ4LGUfNJc&feature=player_embedded#at=54

ETA scan 7